2024. június 19. - szerda

Copyright © 2010
Profi Fakivágás

Vélemények rólunkSzeretnénk, ha szolgáltatásunk minősége egyrészt stabil maradna, másrészt még magasabb szintre tudna fejlődni. Ehhez szükségünk van a kedves Ügyfelek tapasztalataira, véleményeire. A konstruktív kritikákat szívesen fogadjuk és okulunk belőlük, az elismerő üzeneteket leközöljük weboldalunkon.
Leveleiket várjuk az info@fakivagas-gallyazas.hu e-mail címre.Több cég ajánlata közül választottam a Profi Fakivágás-t, mert az ajánlat megalapozottsága, az árak, valamint a munka előkészítése nagyon korrekt és körültekintő volt. A kivitelezésben sem csalódtam, alpintechnikával vágtak ki egy villanyvezetékek között álló és a tető fölé nyúló nagy fenyőt. A munkát gyorsan, szakszerűen és tisztán végezték el, nemcsak a tetőre és a villanyvezetékre, de a fa alatti növényzetre is nagyon vigyáztak.
Mindenkinek őszintén ajánlom őket, mert szakembereik amellett, hogy nagyon hozzáértőek, udvariasak és szimpatikusak is voltak.

Köszönettel:
Somogyvári Ildikó
DunaharasztiJúnius elején a májusi közepi nagy viharban megsérült 2 fát kellett kivágni nálunk. Mindkettő 75-80 cm átmérőjű, 80-100 éves fa volt, az egyik fa ágai mélyen benyúltak a budapesti családi házunk fölé.
A két favágó szakember alpintechnikával gyorsan és szakszerűen végezte el a feladatot.
Nem csak a munkájukkal, hanem az ÁRAIKKAL is nagyon elégedett voltam, mivel azok lényegesen alacsonyabbak, mint az azonos szolgáltatást nyújtó más vállalkozások esetében.
Ismerőseimnek is őket fogom ajánlani.

Szűcs Róbert, BudapestAbszolút meg voltunk elégedve, már gondoltam is, hogy írok, de aztán elmaradt. Nagyon ügyesen vágták ki a fát és szinte hihetetlen, de a fa tövében lévő hamarosan virágzó yukkáknak a haja szála sem görbült. Bár remélem, hogy a kert többi fáit nem dönti ki vihar, de ha mégis, akkor csak Önöket fogom hívni!

Köszönöm szépen.
Üdvözlettel:
Yadav JuditMásodszori találkozás után már bátran kijelenthetjük, hogy a jövőben is biztos önöket fogjuk hívni hasonló munkák elvégzésére. Maximálisan meg vagyunk elégedve a munkájukkal.
Tökéletes honlap, villámgyors kommunikáció és munkavégzés, profi csapat. Csak így tovább.

Köszönettel: Kása Róbert és Kása IstvánSzakértelem, precízség, pontosság, gyorsaság = Profi Fakivágás
Mindent köszönök!

Hegyiné Laczkó JuditMaximálisan elégedett vagyok a munkájukkal. Gyors, pontos, udvarias és mindez reális árakon. Mindenkinek tudom ajánlani, magam is Önöket fogom hívni legközelebb.

Tisztelettel,
Sipos JánosKöszönöm a megrendelt fa kivágási és ifjítási munka elvégzését. Kollegáik körültekintőek és udvariasak voltak, pontosan és gyorsan dolgoztak. A megbeszéltek szerint történt minden. Maximálisan elégedett vagyok azzal amit kaptam.
Hozzá kell tennem, a megrendelést, hogy önök kapták, abban nagy szerepe volt a gyors és korrekt ajánlat adásnak, mely önmagában előre vetítette, hogy minőségi szolgáltatásra számíthatunk. Természetesen a Web oldalukon olvasott referenciák is bizalomerősítőek voltak és a Web oldalukat is dicséret illeti. Bár csak minden cég ilyen tökéletesen teljesítene, egész más lenne Magyarországon élni és dolgozni.

Üdvözlettel:
Bearings Kft, Péter Róbert ügyvezetőSzeretném jelezni, hogy nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Különösen tetszett, hogy egy hétvégén írt email-re is extra gyorsasággal válaszoltak és a következő héten már el is végezték a munkát. Pontosan érkeztek és szimpatikusan, profin, nagyon gyorsan dolgoztak, teljesen reális és megfizethető áron.
Még egyszer köszönöm és gratulálok a weblapjukhoz is!

Üdvözlettel:
Serflek SzabolcsKöszönjük a precíz, gyors gallyazást! Végre valaki, aki munka közben is vidám és mindenkivel barátságos tud lenni, legyen az a megrendelő, vagy a szomszéd kisfiú.
Még egyszer köszönet nemcsak a munkáért, hanem a mosolyokért is.

Üdvözlettel:
Papp Mónika és családjaA megbeszélés szerint pontosan érkeztek, és rendkívül lenyűgöző módon, nagy szakértelemmel végezték el a két 10-12 m-es lucfenyő kivágását. A pontos, gyors munkát köszönöm.

László JózsefTisztelt Papp úr!

Nem csalódtam, hogy az Önök cégét választottam. Emailen történt megkeresésemre gyorsan válaszoltak, a megállapodott időpontban pontosan érkeztek. A végzett munkával tökéletesen meg voltam elégedve. Azt különösen nagyra értekeltem, hogy a diófa tetejéről Gábor észrevette, hogy az egyik cserepem megrepedt és lecsúszott, és társával Dáviddal kicserélte. Ez az a természetes odafigyelés, gondosság, mely oly sok vállalkozásból hiányzik.

Sok sikert kívánok Önöknek!

Üdvözlettel:
Teleki Károly
BudapestHR szakemberként olyan emberekkel veszem magam körül, akik igényesek a munkájukra és megbízhatóak.
Most is sikerült a LegProfibbakat kiválasztanom!

Köszönettel:
Szabó SzilviaTisztelt Papp Gergely!

Ezúton szeretném megköszönni csapatuk gyors és precíz munkáját. Messzemenőkig meg vagyok elégedve a szakszerű munkájukkal.

Köszönettel: Kiss KrisztinaKedves csapat!

Remek munkát végeztetek, de amit csináltok azt néha "nézni is rossz" Vigyázzatok, magatokra! Már csak néhány tetőcserepet kell kicserélni, amit a leszakadt ág összetört, nem tudtok hasonló profi csapatot erre a munkára?

Köszönettel, ÁgiT. Cégvezető!

Voltak sejtéseink a favágásról, de ahogy csapatuk dolgozott az minden képzeletet felülmúl. Köszönjük, hogy biztonságossá tették a kertet!

Racsek család (Budakeszi)Kedves Favágók!

Gyors, precíz és körültekintő munkát vártunk, nem csalódtunk. Végre egy csapat, akik nem csak a nevükben hordozzák a profizmust!

Köszönettel, FerenczékKedves Fiúk!

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani, hogy hatalmasra nőtt öreg cseresznyefánkat megszabadították a veszélyes ágaktól. Így a következő szezonban nyugodt szívvel engedhetjük a gyerekeket fára mászni és a termést betakarítani.

Elismeréssel, Kistarcsai Pál

E-mail: info@fakivagas-gallyazas.hu  |  Telefon: +36 20 432 2567

fakivágás, gallyazás, elszállítás, kaszálás, fakivágás budapest, parlagfű, kerti munkák